О XСX
Контактирајте нас
Тел: + 86 510 6653 3350
Телефон/фаx: + 86 510 8791 1758
Е-маил: Info@xsxmetals.com
Додати: Зона Индутстриал Хонгта, Гаоцхенг града, Yиxинг, 214201, Кина
Дом > О XСX

Успостављен у 2010 години, Wуxи Xинг Сунxинг Метал материјали Цо., Лтд (XСX) је професионални произвођач алуминијумских профила, Гвоздени део, челичним производима и друге металне сродне производе

Године , XСX је био предан за истраживање и развој ових металних профила и производа са високом прецизношћу и изванредна представа. И данас смо постали поуздан добављач престижних националних и међународних компанија ради у професији од грађевинских, хлађење индустрије, соларне индустрије, електро и електронике, канцеларијски намештај и на отвореном забавним и сл.

XСX прошло квалитета потврду идентитета 9001 и контролу квалитета особља конта за 30% свих запослених. Увек ми верујемо да је изузетног квалитета долази од стабилног и софистициране радника са стандардизованом операције; а задовољство купаца долази из ефикасне и професионалне услуге.

Наше одјељење међународне пословне налази се у самом центру града са тим за искусне спољна трговина. Пружањем услуге правовремено и супериорна, надамо се да затворите Удаљеност између сваког купца и нас.

XСX је усредсређена на вредност креације!

XСX је професионалан и поуздан!

XСX придаје значај сигурности, здравља и заштите животне средине.

Contact Us
WУXИ XСX Метал материјали Цо., Лтд
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Зона Индутстриал Хонгта, Гаоцхенг града, Yиxинг, 214201, Јиангсу, Кина
Комуникације
Пријавите се за ексклузивни ажурирања
По најновијем посебне понуде и попуста на информације које се шаљу на Вашу емаил адресу.
WУXИ XСX МЕТАЛ МАТЕРИЈАЛИ ЦО., ЛТД