Легура алуминијума у оквирима бицикл

2008881078942_2.jpg

Као метални материалфор за славу своје ниске густине, свестраност и снага, алуминијум је критична да откосе широк индустрије, са изградњом за спорт на отвореном опрему. Својим природним атрибутима направи алуминијум апопулар материјала у производњи оквира за бицикл. Иако постоје разне матеиралс може да се користи у изградњи бицикл оквире, алуминијума које постају популарни у бициклизму свету недавно.


ЗАШТО ЈЕ ЕЛОКСИРАНА ЛЕГУРА ДОБРО ЗА БYЦИЛЕ?

Алуминијумска легура је широко доступна лагани оквир материјал. Челик , најчешћи бицикл оквир матеирал, је скоро три пута тежину. И wхатанд #39; с више, Елоксирана захтевају промене у дизајну нема сусбстантиал да остане ниже тежина бицикле. Због овог знака, алуминијума постаје на аидеал избор за тркачки бицикл оквире.

За разлику од челичне оквире, алуминијума мотори су анти-корозију и одржавање, које су идеалне за на турнеји бициклистима и онима који је нормално да се вози у мокром условима.

Иако Елоксирана су обично скупљи него оне челик, они су релативно јефтини због трајности, стабилност и ниска тежина. Нитконе #39; с је аффорабле материјал за јахачи на свим нивоима знања.


КАКВА АЛУМИНИЈУМСКИХ ЛЕГУРА СЕ УПОТРЕБЉАВА ЗА ОКВИР БИЦИКЛА?

Постоје два аллоyтyпес алуминијума који се користи у бициклизму индустрије, 6061 и 7005, и од разних технологија побољшање њиховог учинка.

6061 је легура се састоји од алуминијума, магнезијума и силцоне, а цонсдеред бити супериорнији од 7005, направљен од алуминијума и цинк, иако је ово друго је изгледа отпорнији. Када је у питању бицикли оквире, разлике између нивоа отпора су такође инцлуенцед фактора као што су заваривање квалитета, цев обликовању и дебљина.

Contact Us
WУXИ XСX Метал материјали Цо., Лтд
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Зона Индутстриал Хонгта, Гаоцхенг града, Yиxинг, 214201, Јиангсу, Кина
Комуникације
Пријавите се за ексклузивни ажурирања
По најновијем посебне понуде и попуста на информације које се шаљу на Вашу емаил адресу.
WУXИ XСX МЕТАЛ МАТЕРИЈАЛИ ЦО., ЛТД