Алуминијум против Стеел у скеле систему

360 截图 20170421131642478.јпг Разговори о алуминијума и челика су око одавно. А када смо дошли до материјала скеле система, поређење ће бити доведен до поново.


Највећа предност од алуминијумског система преко Стеел је његова лакши тежине. Ова разлика утиче на ефикасност подизање или демонтаже губилиште од људства, као и превоз свих ових цевних профила и плоча. У почетку, алуминијумски систем може бити скупље, али временом су предности за руковање ће уштедети више него што очекујете.


Где маса скела директно утиче на подлоге или треба да се транспортује над подручјима са ограничењима тежина алуминијума цевастог профила је пожељна материјал. Дакле, мање тежине значи:

· Савинг Транспортион трошкови

· Потребна Уштеда рада за изградњу и демонтирање

· Лакше Хандлинг све компоненте

· Монтажа Брже

·           Мање потенцијал за оштећење околног радова / животне средине.


Комбинат алуминијума предност је у свом урођеног малој тежини уз одржавање високог капацитета да сноси терет. Као и његова преносивост даје грађевинска скела још једну предност. Додатни предности са сигурносним, руковање и флексибилност га чини идеалним материјал избора чине. А да не помињемо алуминијумских профила има дужи животни век и већег кош за вредности.


Contact Us
WУXИ XСX Метал материјали Цо., Лтд
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Зона Индутстриал Хонгта, Гаоцхенг града, Yиxинг, 214201, Јиангсу, Кина
Комуникације
Пријавите се за ексклузивни ажурирања
По најновијем посебне понуде и попуста на информације које се шаљу на Вашу емаил адресу.
WУXИ XСX МЕТАЛ МАТЕРИЈАЛИ ЦО., ЛТД