Соларна Алуминијумски профили са изумирањем електрофорезе технологија

Тренутно , Алуминијумски профили од изумирања електрофорезе се углавном користе у индустрији фотонапонских. Као што сви знамо, Алуминијумска облога мора да издржи јак сунцу, посебно УВ. Истовремено , већина фотонапонских електрана конструисане у екстремним окружењу, где је релативно високе влажности ваздуха. Стога , услов за истребљење електрофорезе је много више од нормалног електрофорезе профиле.

Узми ГБ 5237.3-2008, као пример, одредба 4.4 о перформансама композитних филмова дефинише отпоран на влагу правило као праћење: након 4000 сати влага топлоте тест, деформацији композитних филм у нивоима би требало да мање од нивоа 1. И према ГБ / Т 1740-2007 тестирали методу, прецизирано захтеви тестирања као тест температуру од 47 ℃ ± 1 ℃ и релативна влажност % (96 ± 2).

Међутим , фотонапонских апликација захтева за температуру је 85 ℃, а релативна влажност је 85%. Након 1000 сати допире влага топлоте тест ће се појавити без мехурижа. Има много више грубо захтеве на јавни наступ филма под високим температурама и хумидтy.

Ако електрофорезе премаза хлеб је не па у неким крајевима, као акрил везивних елемената и амино смоле цросслинкед неадекватно, то ће изазвати лабаве структуре интермолецулар мреже. Појавиће се балоне, филмови ће сврставамо као и профили ће умањити.

Лечење је важан корак процеса формацији елецтропхоретиц Превлака, која може директно да утиче на перформансе у филму. Релативна истраживања су показала да, инадеqуте за леиење доноси о јадни топлоте, хемијске, солвентан отпор и лоше чврстоће; док је над леиењу доноси о јадни приањање и цхиппинг бесмислена.

Идеалан леиење стање изумирања електрофорезе униформу печења температура у сваком сегменту од алуминијумских профила, у исто време, печења контрола времена и температура треба да упозна стандард. Само тако, премаза филм може да оствари најбоље перформансе.

Против недовољан и прекомерног печења проблема у филмовима премаза електрофорезе, морамо прилагодити структуру дизајн пећ и крућни ваздух сушења, да анализира структуру унакрсни квалификација за профиле. На редовној бази, морамо открити стварне оперативне температуре пећ, и благовремено исправљање девијација да осигура усаглашеност са изумирањем за стандардну операцију.

Contact Us
WУXИ XСX Метал материјали Цо., Лтд
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Зона Индутстриал Хонгта, Гаоцхенг града, Yиxинг, 214201, Јиангсу, Кина
Комуникације
Пријавите се за ексклузивни ажурирања
По најновијем посебне понуде и попуста на информације које се шаљу на Вашу емаил адресу.
WУXИ XСX МЕТАЛ МАТЕРИЈАЛИ ЦО., ЛТД