Резиме алуминијумски продужетак процеса

Алуминијски продужетак је процес користи за креирање објеката основних попреину профила. Материјал је прогурала умиру од жељеног пресјека. Две главне предности овог процеса над другим процесима производње су њене способности да бисте креирали врло сложена цросс-сецтионс, као и да раде материјале који су крти, јер само материјал који наиђе Притисна и течења. Такође формира делова са је одличан површински заврши.


Цртање је сличан процес, коју користи Затезна чврстоћа материјала за провуци је коцка. Ограничава количину промена које се може извршити у једном кораку, тако да је ограничена на једноставније облике, и потребне су обично више фаза. Цртање представља основни начин за израду жица. Метална трака и алуминијум нацртане су такође често цев.

Продужетак може бити континуирани (теоретски производи неограничено дуго материјал) или полу-континуирани (које производе пуно комада). Процес истискивање ресити материјал топло или хладно. Најчешће екструдираног материјали обухватају метали, полимери, керамика, бетон, комад теста и намирницама. Производи истискивање обично називају се "еxтрудатес".

Холлоw шупљина унутар екструдираног материјал не могу бити направљени користећи једноставне равне истискивање смрт, јер би је да нема начина да подржавају центар баријеру од коцка. Уместо тога, коцка претпоставља облик блок са дубине, новцем, облик профила који подржава Центар за секцију. Умри облик онда интерно мења дуж своје дужине у коначни облик, са суспендованих икебане подржан са задње стране коцка. Материјал који тече око подржава и осигурача заједно да бисте креирали жељени облик затворене.

Процес избочине у метале такође може да повећа снагу од материјала.

Процес

Процес почиње на лож берзански материјал (за топле или топло истискивање). Онда је напуњен у контејнер у медијима. Лажни блок се ставља иза тога где се Ован онда притисне на материјал да то избаци из коцка. После тога је истискивање растегнут да би се то исправи. Ако боље својства су потребне, а онда да је топлота третираних или хладно радио.

Истискивање однос се дефинише као почетни попреину области подељено са попреину области коначни избочине. Једна од главних предности истискивање процеса је да тај однос могу да буду веома велике док и даље производи квалитет делова.

Contact Us
WУXИ XСX Метал материјали Цо., Лтд
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Зона Индутстриал Хонгта, Гаоцхенг града, Yиxинг, 214201, Јиангсу, Кина
Комуникације
Пријавите се за ексклузивни ажурирања
По најновијем посебне понуде и попуста на информације које се шаљу на Вашу емаил адресу.
WУXИ XСX МЕТАЛ МАТЕРИЈАЛИ ЦО., ЛТД