Формирање технологију побрините за алуминијум

Алуминијумски стамбених је учесталије амбалаже љуска, алуминијум је база формирање процес: Шта је, данас, да пратимо аутора види заједно.

Домаће хладно истискивање умри производње потешкоће, велике алуминијумски оклоп направљен са ауто у облику начин. Је потребна пазња, за прераду алуминијумски оклоп, његове ивице и вијци мора бити заокружено избјегавати оштре ивице и ииикова.

Повезати и са кнурлед, алуминијум, прилози ће бити дизајниран даље без тканине... и преврнуо тканина цвет обрада и каросерију, кнурлед делове сервирањем соли спреј за тестирање тамо ће бити кородирала. Насупрот томе, праву линију кнурлинг веза прстен од соли спреј тест корозије је много лакши.

Због кастинг база је на слободи, након елецтролесс сервирањем порозности је изузетно велика. Јер је алуминијумски оклоп Матрица елецтролесс никла катода премаза, за складиштење производа и употребу у том процесу, који је једном открила да ваздух у корозивној медиј, то ће убрзати корозије од алуминијумски оклоп Матрица, резултирало облога Цхампагне и гули.

Contact Us
WУXИ XСX Метал материјали Цо., Лтд
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Зона Индутстриал Хонгта, Гаоцхенг града, Yиxинг, 214201, Јиангсу, Кина
Комуникације
Пријавите се за ексклузивни ажурирања
По најновијем посебне понуде и попуста на информације које се шаљу на Вашу емаил адресу.
WУXИ XСX МЕТАЛ МАТЕРИЈАЛИ ЦО., ЛТД