Паковање материјал од соларних ћелија Пхотоволтаиц модул-алуминијумски оквири

Већина соларни ПВ модули имају више од 25 година на отвореном живота, а што захтева високо перформаце од рамовима алуминијума са добра отпорност на оксидацију и отпорна на корозију својства. Генерално , фотонапонских алуминијумски оквири са Површинска заштита од стране анодизинг, пескарење и електрофорезе оксидације можете да постигнете бољи трајности.


Анодизинг : у електрохемијски оксидације од алуминијума или легуре алуминијума. Алуминијумски или легура чланак служи као неки аноде; и површински оксидни филм се формира електролизу методом. Металних оксида филм мења стање површинске и перформансе, као што су обојене површине, побољшана отпорност на корозију, побољшана отпорност на абразију и чврстоћу и сл.


Пескарење : Обично након Пескарење, цео оксиди могу уклонити из површине. И после песак удара, површински слој алуминијум је угњетаван у густ распоред. Кристалима метала постаје мањи, то можете постићи фирмер густе чврстоће.


Оксидације електрофорезе: је употреба електролизу у неке металних површина премазана танак слој другим металима и легурама. Са металик премаза на површини алуминијум, површински својства супстратом или величина се може промијенити према потреби. Метални оклоп је да се побољша отпорност на корозију (Превлака метала обично односи се отпорна на корозију метала), за већу чврстоћу, спријечити хабање и лубрицитy, отпора топлоте и површински естетике.


Алуминијумски рамови за соларних ћелија пхотоволтаиц модул игра улоге као белоwс:

1 , заштитним стаклом ивице;

2 , побољшати укупни механичке снаге скупштине;

3 , у комбинацији са силикатни гел побољшава заптивне површине скупштине;

4 , једноставно Инсталирање и цовениент за транспорт.
Contact Us
WУXИ XСX Метал материјали Цо., Лтд
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Зона Индутстриал Хонгта, Гаоцхенг града, Yиxинг, 214201, Јиангсу, Кина
Комуникације
Пријавите се за ексклузивни ажурирања
По најновијем посебне понуде и попуста на информације које се шаљу на Вашу емаил адресу.
WУXИ XСX МЕТАЛ МАТЕРИЈАЛИ ЦО., ЛТД