Једноставна анализа на Пахуљицу корозијом од Оксидисани алуминијумских профила

Углавном , не постоји природно оксидни филм и друге нечистоће на површини од оригиналног материјала алуминијума које су сасвим вероватно ће изазвати корозију. И у решењу кисела, басиц и неутралан, алуминијумски профил је склон корозија, која ће да рушимо својствима површински, скратите животни век и лимите области апликација.

Корозија путеви алуминијум и легуре алуминијума су и фоллоwингс:

&гт; У атмосфери, на морску воду и нетурал раствору може да изазове "спот корозија"

&гт; Са других метала, потенцијалне разлике могу да изазову "галванска цоррросион"

&гт; У комбинацији са алуминијумским или других метала, постоји мали површинског контакта јаз између, што може узроковати "пукотину корозија"

За алуминијум индустријског профила произвођача, у пратицал алуминијумских профила површинске процес, алуминијум метал ће реаговати са решењем и понекад се појави "Пахуљицу корозије".

Према релативном истраживање, појављује се главни разлози корозије пахуљице су као испод:

1 . хемијски састав Тхе већег садржаја Зн је у металних материјала, на оштрија Пахуљицу корозијом ће расти; А радили и други кључни елемент који ће утицати на.

2 . купање времена контрола у корито-Тхе први корак од хемијске површинске је у уклањању резервоар за уље. А онда долази да исперем. Купање у кади испирање је од пресудног значаја за квалитет површински профил. Што дуже времена за купање, што оштрија Пахуљицу корозијом ће бити.

3 . неутралисан азотну киселину-након алкали енормних, британсих се обрађује ахиеве аглеам површину. Традиционална технологија при уклањању површинског прах је да употребите нитратну киселину. Материјални површине алуминијума ће формирати врло танка оксидације филм у азотну киселину решење које има улогу неактивних заштиту. Међутим , вишак садржаја азотне киселине ће убрзати ова гравура и изазвати пунцтиформ корозија.

4 . испирања купање након неутрализација-тамо су сумпорну киселину и азотне киселине у Неутрализациони кади. Током реагује, више кисело материјала ће доћи горе, узрокујући растерећује ПХ вредност у раствору и Пахуљицу корозије се појављује.

Contact Us
WУXИ XСX Метал материјали Цо., Лтд
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Зона Индутстриал Хонгта, Гаоцхенг града, Yиxинг, 214201, Јиангсу, Кина
Комуникације
Пријавите се за ексклузивни ажурирања
По најновијем посебне понуде и попуста на информације које се шаљу на Вашу емаил адресу.
WУXИ XСX МЕТАЛ МАТЕРИЈАЛИ ЦО., ЛТД