Апликација од трења Wалтер Велд у индустрији алуминијум

Трење комешање заваривање је зелена ССД за варење процес заснован на микро зона ковања. Процес се одликује: за аутоматско нон жице дозирање заваривања; зглобова је одлична механичка својства; једнострана пенетрације; Мање стреса; скоро без оштећења. И тај процес је једноставан, поуздан, нема лука. То је процес који је нарочито погодан за заваривање алуминијума.

Са на све већу разуздан живот напајања за индустријски и електронске производе, са захтевима за ширину алуминијум хеатсинкс и радијатори су такође се повећава. Међутим , ширина од алуминијумских профила хладњак и хладњак је одлучио по еxтрудинг тонаћа машине, што ограничава и производи их у велике величине радијатора и хеатсинкс. У међувремену, због очување енергије која је захтеве и даље продубљивање, покретање више од 4500 тона профил екструдерска опрема је тешко. И напокон је то резултирало висока цена производа ширег алуминијумских профила, док конвенционалне заварене производе има велике деформације, неконтролисане порозности укључивања и других недостатака. Употреба трење комешање заваривања процес могу да бескрајно проширите профил производи, знатно смањити ограничење Екструдер, док је осигуравање стабилности производа за квалитет и изглед.

Видим је алуминијумски хладњак испод. То је екструдиране хране за први пут, а потом трење комешање заваривања затворити образац.

Contact Us
WУXИ XСX Метал материјали Цо., Лтд
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Зона Индутстриал Хонгта, Гаоцхенг града, Yиxинг, 214201, Јиангсу, Кина
Комуникације
Пријавите се за ексклузивни ажурирања
По најновијем посебне понуде и попуста на информације које се шаљу на Вашу емаил адресу.
WУXИ XСX МЕТАЛ МАТЕРИЈАЛИ ЦО., ЛТД