Дом > Новости > Садржај

Тржиште глобална алуминијум Дирекција за изградњу

650773467000378844.jpgРелативне извештају се наводи глобални алуминијум је тржиште за зграде и грађевински сектор да расте ЦАГР од 6.31% у периоду 2016-2020.


Тренд повећавајући раст тржишта је дошло до веће употребе алуминијума у БИПВ системе. БИПВ системи посматрају се као зелени иницијативе. БИПВ системи су алуминијумске сместила фотонапонских система.

Ови системи користе се за фасаде и крововима зграда. У БИПВ системима, танке соларну интегрисана у равних кровова, направљен од полимера крововима мембрана. А не конвенционалне грађевинске материјале, ови системи користе се као извор енергије у зградама и помоћи да се смањи укупни трошкови изградње. Алуминијумских фасада може бити инсталиран на старим зградама које им даје нови изглед, као и за функционалне предност што ови материјали помоћи у креирању обновљиве енергије.

Управљачки програм акеy раст је повећање аутоматизације изградње система. Зграда за аутоматизацију побољшава ефикасност зграда системи за смањење потрошње енергије, унапређивање и време трајања комуналне услуге, као и побољшање удобности станара. Алуминијум еxтрусионс користе се за производњу зграда профил системе као добро, са додатном вредношћу решења.

Ови производи се све више користе у облику прозори, фасаде, и клизна врата у модерни небодери, комерцијалних зграда и звезда хотели.


Алуминијумски профили добијају удео на тржишту због њихове мале структуру, трајност и трошак одржавања занемарљив. За разлику од челика, алуминијума производи немају изолацију ограничења; Стога , пожељно изолација вредност може се реализовати са ове профиле.

Contact Us
WУXИ XСX Метал материјали Цо., Лтд
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Зона Индутстриал Хонгта, Гаоцхенг града, Yиxинг, 214201, Јиангсу, Кина
Комуникације
Пријавите се за ексклузивни ажурирања
По најновијем посебне понуде и попуста на информације које се шаљу на Вашу емаил адресу.
WУXИ XСX МЕТАЛ МАТЕРИЈАЛИ ЦО., ЛТД