Дом > Новости > Садржај

Уклањање штетних супстанци архива

Ормани заједничких тренутно користите. И према њиховим материјалима, они могу бити подељени у различитим врстама: дрво, пластику и челика. Као и хардwеаринг челичне ормариће предности сигурност и практичност, самим тим дивним многе компаније. Међутим , кабинет за фарбу и спреј за пудер ће проузроковати штетне остатке, које не загађују животну средину само и да нашкоди људском телу. Дакле , уклањање остатака штетних материја у кабинет?

1 . постављање новог кабинета вентилацију, документације са лепка, боја и других штетних супстанци њихов укус и желите да задржите вентилација канцеларије, чиме се смањује садржај формалдехида, па се смањује зло у људском телу.

2 . користећи угљен апсорбер за формалдехид апсорпције. Ово је сигурнији метод, и акција је једноставна, или у некој канцеларији картотеку може ставити унутра је мала, више прикладан за низак садржај формалдехида у канцеларији.

3 . засади апсорпције. Ово је такође један од уобичајених метода, постављен затворени биљке апсорбују формалдехид може да игра улогу. Као што је паук биљке, Алое, агава, зелене биљке, тако да то није само можете смањити нивое Формалдехид и других штетних супстанци, као и за унапређивање оффице окружење, побољшати расположење оффице запослених.

Contact Us
WУXИ XСX Метал материјали Цо., Лтд
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Зона Индутстриал Хонгта, Гаоцхенг града, Yиxинг, 214201, Јиангсу, Кина
Комуникације
Пријавите се за ексклузивни ажурирања
По најновијем посебне понуде и попуста на информације које се шаљу на Вашу емаил адресу.
WУXИ XСX МЕТАЛ МАТЕРИЈАЛИ ЦО., ЛТД