Дом > Новости > Садржај

Оутлоок тајну залиху индустрије

У Кини, има око 300 врста материјала легура алуминијума у употреби, која покрива више од 1500 врста сорте. То је формирано индустријски образац који увозимо много ресурса на основу велике домаће потражње, и производе прераде извоз умерени износ од алуминијума. На основу свеобухватног предности и еколошких предности од алуминијума, ми видимо врло широку апликације изгледе колико може бити замена од дрвета, бакра, пластике и челичних итд.

На апликацију аспект алуминијум, на тржишту У.С., Европе и других развијених земаља је већ стабилна; док је био у Кини, са одрживи економски развој и урбанизацију процес, подстакнут ендогеног иновације и повољни спољне средине, огромна потражња са ширење алуминијум апликације опсег ће се тражити.

Релативна извештају се наводи у 11 периоду петогодишњи План, ГАГР (бруто годишња стопа раста) од алуминијума је био 16.2%; 12 периода петогодишњи План, на ГАГР је био 11.6%; и прогноза: 13-ог ће бити 7%. Са повећањем годишња стопа раста по глави становника, већина је капацитета ће бити сварени.

Истраживања Кина обојене метале Индустрy Ассоциатион показује да, будуће проширење алуминијум потрошње поља ће бити у транспортни сектор као траилорс алуминијум, алуминијум ауто каросерија; грађевински сектор предлошци алуминијум, алуминијум околне панеле, алуминијумски композитни панели; моћ и струју сектор алуминијумских легура каблова, бакар-композитни проводника; сектор амбалажу од лименке, алуминијумске фолије, кутије за ручак и алуминијум капе; другим секторима тацне алуминијум, алуминијум мостова и зидове за борбу против поплава итд.

На пример, у страним земљама, алуминијум приколице рачун за око 70% у пропорцији приколицу, док је у Кини 3,5 милиона камион приколице скоро је направљен од челика, алуминијума који су једини налог за 2%. Постоји велико тржиште у транспорт за обраду производа алуминијума.

Увођењем алуминијум материјал у разна поља је је неизбезно тренд, и биће оптимизована решење за загађење животне средине чувањем енергије.


Contact Us
WУXИ XСX Метал материјали Цо., Лтд
Tel: +86 510 6653 3350
Address: Зона Индутстриал Хонгта, Гаоцхенг града, Yиxинг, 214201, Јиангсу, Кина
Комуникације
Пријавите се за ексклузивни ажурирања
По најновијем посебне понуде и попуста на информације које се шаљу на Вашу емаил адресу.
WУXИ XСX МЕТАЛ МАТЕРИЈАЛИ ЦО., ЛТД